Diensten

A&J Services levert de volgende diensten:

Domeinregistratie

Binnen 1 minuut kun je een domeinnaam registreren, voor jezelf, voor een vereniging of je bedrijf.

Door onze partner kunnen wij verschillende extensies aanbieden (.nl, .com, .eu, .be en nog meer.) Klik hier voor het complete overzicht.

Exchange

 

 

Resellerhosting

Wil je klanten de mogelijkheid bieden om bij jouw een domeinregistratie of hostingpakket af te nemen, maar niet wil/kan investeren in hardware? Dan biedt A&J Services de mogelijkheden. Wel de lusten, maar niet de lasten van aanschaf of onderhoud van hardware.

Spamfilter

A&J Services biedt voor alle klanten, die gebruiken maken van onzen diensten, een gratis spamfilter. Dit voorkomt dat er (te) veel Spam binnenkomt. Al is dit niet helemaal  te voorkomen, doen wij er alles aan om dit te beperken.

Heeft u behoefte aan een spamfilter, om wat voor reden dan ook? Neem dan contact met ons!

Webhosting

Webhosting ook wel “Shared Hosting” genoemd, staat voor het huren van gedeelte ruimte op een van onze servers.

Naast het huren van webruimte, helpen wij met het verhuizen van de websites of installeren CMS pakketen, webshops of andere opensource pakketten.

CMS

Drupal Joomla Wordpress

Webshop

Magento Opencart batavi Prestashop

Overige opensource pakketten

phplist-logo phpBB Coppermine

Verkoop van hard- & Software

Wij verkopen *hard- & software* voor zowel particulieren als bedrijven, van ZZP’ers tot Groot bedrijf.

Kijk in onze webshop welke producten wij aanbieden.

Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

VOIP

Hoewel wij zelf geen Telecom aanbieder zijn, adviseren en verkopen wij de nodige hardware. Werkt u nog niet met VOIP of wilt u advies? Wij staan u graag te woord!

Onderhoud & ondersteuning

Wordt uw computer of laptop traag, maar wilt u niet onnodig investeren in hardware als dit niet hoeft? A&J Services biedt u de mogelijkheden om voor een vast bedrag per jaar uw computer te onderhouden (controle op virussen, na lopen of defecten, etc.).

Blijkt dat er toch geïnvesteerd moet worden in nieuwe hardware? Dan geven wij u vrijblijvend advies!

 

Internet en netwerken

Heeft u advies nodig over uw internetverbinding of wilt u een bekabelde verbinding aanleggen? Wij hebben de ervaring en kennis om uw te adviseren over uw internetverbinding, kabel of telefoonlijn, of om dit voor u aan te sluiten.

Heeft u steeds problemen met uw WIFI verbinding of wilt u deze vervangen voor een bekabelde verbinding, wij kunnen dit voor u regelen.

 * Wij installeren gratis alle hard- & software en bij aanschaf van een nieuwe laptop/computer met besturinggsysteem leveren wij deze compleet geinstalleerd en up-to-date af!